Salon de frumusețe feminină & masculină

Pasionați de frumos

Prin acceptul de a deveni model de hairdressing & hairstyling și/ sau make-up, persoana (bărbat sau femeie) interesată de aceste servicii, denumită în continuare Modelul, acceptă termenii și condițiile prezentate în continuare:

– Modelul beneficiază GRATUIT de serviciile de hairdressing & hairstyling și/ sau make-up din cadrul programului Modelling.

– Serviciile de hairdressing & hairstyling și/ sau make-up din cadrul programului Modelling pot fi realizate fie la sediul Acutica, fie într-o altă locație, în cadrul unui eveniment de profil, unde au loc demonstrații live de tuns și vopsit.

– Modelul acceptă să lase libertate deplină personalului Acutica în crearea noului look (haidressing & hairstyling și/ sau make-up).

– Modelul care nu a împlinit vârsta de 18 ani are nevoie de acordul scris al unui părinte/ tutore legal pentru a beneficia de serviciile din cadrul programului Modelling.

– Modelul selectat pentru a participa la evenimente de profil are obligația de a păstra look-ul creat de personalul Acutica pentru prezentare în cadrul evenimentelor respective.

– Modelul este de acord ca imaginea sa (foto, video) să fie ulterior utilizată în campanii de promovare a serviciilor Acutica, fără a pretinde din partea Acutica o remunerație în schimbul utilizării imaginii sale.

Acutica își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate. Modelul are obligația de a citi de fiecare dată termenii și condițiile înainte de a-și da acordul pentru a beneficia de serviciile disponibile în cadrul programului Modelling.